Usporedba: ISARA The Trendsetter V4 i V3

Isara je nedavno izbacila poboljšanu varijantu svoje The Trendsetter nosiljke u veličinama Standard i Toddler. U ovoj usporedbi pokazat ću koje su nove značajke u novoj poboljšanoj V4 liniji, u odnosu na stariju V3.

Hvala Vegi što mi je ustupila svoju novu V3, tako da imam realnu usporedbu dvije nove nosiljke na fotkama a i uživo: svaka se nosiljka smekša s korištenjem, pa je s rabljenom teško usporediti koliko je nova V4 doista mekša. U oči odmah upada i drugačije kopčanje nove kapuljače. 

Poboljšanja na novoj Isari V4 uključuju: 

  • Mekši pojas od memorijske pjene premium kvalitete.
  • Dodatni pojas za podešavanje, odličan za nošenje novorođenčadi u veličini Standard, no odličan i za nositelje sitne građe koji nose teške i velike gegavce
  • Poprečni remenčić se sada kopča na sredini.
  • Panel je viši za 2 cm.
Isaru V4 isprobavala sam u veličini Toddler, s čvrstim i nježnim panelom od tkane marame u Isarinom proizvodnji. U sastavu su organski pamuk i bambus (80%) koji ljeti odlično hladi i umiruje dječju kožu sklonu atopijskom dermatitisu. Boja je Green (R)Evolution.

Uz gore navedene razlike između V3 i V4 primjetila sam još neke. Osim što je sam panel malo dulji, drugačiji mu je i oblik gornjeg dijela.

V4 ima zaobljeniji gornji rub panela. Ovdje možete vidjeti usporedbu Isare V3 i Emeibaby

Naramenice su malo deblje i mogu se više produljiti, a također su i neki šavovi na drugačijem mjestu, kao i kvačice za kapuljaču.

Naramenice su malo čvršće i deblje, i daju se više produljiti, naravno istovremeno više produljujući i panel.

Poprečni remenčić je sada praktičniji, i identičan onome na Isari The One. Kopčica je na sredini tako da cijeli remenčić ne trebate okretati ako vam je draže kopčanje i otkopčavanje na jednoj strani.

Dodatni remenčić za podešavanje može se i dokupiti za V3 modele, no s V4 modelima je uključen u cijenu. On omogućuje položaj još sličniji onome idealnome u tkanoj marami kada nosite sprijeda, a i nošenje sasvim malih beba, što zapravo u V3 i V4 nije moguće kao u The One bez ovakvog dodatka. Ovaj remenčić povezuje naramenice pod bebinom guzom kada ih nosite prekrižene.

Fotografija iz uputa Isare V4. Dodatni remenčić za podešavanje vidi se preko pojasa, ispod bebinih nogica.

Kod nove V4 primjetila sam da su gurtne malo čvršće, tvrđe. To ne bih primjetila da sam uspoređivala sa već razrađenom V3.

Pojas doista je mekši na V4 što najviše dolazi do izražaja kad nosite zaista teškog sisavca sprijeda, jer za dojenje morate olabaviti i pojas i naramenice.

Kod nošenja na leđima najviše sam primjetila da su naramenice stvarno popunjenije jer su i pod velikom težinom gurtne manje upadale u njih.

Navijam i da Isara napravi jastučić za pojas da se izolacijsko salo iz karantene manje prelijeva preko pojasa.

Kapuljača se pričvršćuje za panel malo drugačije, a također je i malo dulja.

Gumica na kapuljači je dovoljno duga i rastezljiva da može s kapuljačom lijepo dati potporu glavici, no i dalje je gumice teško dohvatiti na leđima bez dodatnih trakica za dohvaćanje kapuljače. Ove s fotke mi je sašila Freda.
I ova nova kapuljača odlično drži usnulu glavicu čak i kad je učvršćena za naramenicu samo s jedne strane. 

Kroj samog većeg dijela panela, kao i baze i pojasa nije se mijenjala u novoj liniji V4.

Na fotografiji je panel produljen do kraja.

I u dugoj šetnji je V4 bila izuzetno udobna, a malo mekši pojas će vjerojatno više cijeniti netko znatno mršaviji od mene.

Mi ćemo se u našoj V4 sigurno nositi ovo ljeto, u izolaciji ili izvan nje!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.