Recenzija nosiljke: Nosiljka za bebe Bazzinga

Bazzinga
U posljednjih nekoliko tjedana puno se priča o jeftinim nosiljkama koje bebama omogućuju idealni položaj kojeg već znaju i vrapci na grani. Simpatična “Bazzinga” je mali obiteljski posao iz susjedne BiH čija je parola “kad se snaha i svekrva slože, sve se može”. Tako svekrva Milena šije, snaha Gordana vodi posao a malena Anja inspirira.

Cijela priča je počela kao pokušaj poboljšanja laktacije. Krenulo je s elastičnom maramom koju su napravile prvo za sebe, pa jednu za prijatelje, zatim su se ohrabrile i sašile jednu meku oblikovanu nosiljku. Tako se u Brčkom pokrenuo obiteljski posao. Udružile su mladost i iskustvo, uzajamno povjerenje i poštovanje.

Za recenziju sam dobila na posudbu meku oblikovanu nosiljku standardne veličine.
Za recenziju sam dobila na posudbu meku oblikovanu nosiljku standardne veličine.

Pojas je mekan, prošiven i punjen vatelinom, oblikovan tako da nosiljka najbolje sjedi nisko iznad kukova. Remenje je udobno i široko, a kopče i zatezači su marke YKK što cijeloj nosiljci daje ozbiljnost. Pojas je na najužem dijelu širok 10 cm a na najširem 14 cm.

Karakteristike nosiljke. Panel se može prilagođavati po visini, naramenice su punjene spužvom, a pojas vatelinom.
Panel se može prilagođavati po visini, naramenice su punjene spužvom, a pojas vatelinom.

Naramenice su široke 7.5 cm i punjene su spužvom, poprilično su udobne i s teškim toddlerom za dulju šetnju. Ne mogu se križati. Panel se može prilagođavati po visini tako da može varirati 32-42 cm, a širok je 37 cm. Namijenjena je bebama od 5-6 mjeseci na dalje. Ovo su standardizirane mjere koje se po želji kupca mogu i mijenjati.

Moram pohvaliti uredne šavove na nosiljci. Vidi se svekrvino veliko iskustvo u tekstilnoj industriji.
Moram pohvaliti uredne šavove na nosiljci. Vidi se svekrvino veliko iskustvo u tekstilnoj industriji.

Kapuljača nije uklonjiva, spojena je s panelom, a na krajevima svih remenčića nalaze se gumice s kojima se višak može zarolati. S kvalitetnim kopčama, urednim šavovima i pojačanjima na mjestu pola uspjeha je već zajamčeno.

Bazzinga

Nosiljka je udobna, odlično drži i malog teškaša, no za moju građu bolji je ravni i čvršći pojas kako mi moj gegavac ne bi klizio iz panela na pojas i svijao ga. Vjerujem da mršavije osobe s tim ne bi trebale imati problema.

U ovoj nosiljci se radi oblikovanog i prošivenog pojasa ne može nositi visoko.
U ovoj nosiljci se radi oblikovanog i prošivenog pojasa ne može nositi visoko.
Udobna je i na leđima, djeluje sigurno i stabilno. Ne može se nositi visoko u njoj, no tko je navikao na Tulu ili LennyLamb SSC svidjet će mu se i ova nosiljka.
Nažalost ne mogu dati svoju preporuku jer nosiljka još nije testirana i certificirana ali veselim se i tom koraku.

2 Replies to “Recenzija nosiljke: Nosiljka za bebe Bazzinga”

  1. Imamo od Bazzinge i moja ima opciju da se mogu krizati naramenice plus sad je teta uvela novost da se panel moze suziti i po sirini.. 🙂 sve preporuke!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.